Qualis

Makelaardij Friesland heeft het exclusieve Qualis label verkregen

Het Qualis-label is toegekend aan een 40-tal makelaarskantoren in het gehele land, die gespecialiseerd zijn in het hogere en topsegment van de woningmarkt. Wij hebben dit verdiend verdiend door onze uitstekende reputatie en veelal leidende marktpositie. Door onze gezamenlijke en actieve Qualis-marketing benaderen wij actief de juiste doelgroep. De krachtenbundeling van deze gerenommeerde NVM makelaars biedt een maximaal verkooprendement!Qualis, een label met klasse!

In de huidige markt vraagt de verkoop van een woning in het exclusieve segment een speciale en doordachte strategie. Het plaatsen op funda alleen is dan niet meer voldoende.
Middels het Qualis Magazine en het Qualis Gallery wordt ons aanbod kosteloos bij de latente doelgroep onder de aandacht gebracht. Door de gerichte verspreiding met 6 uitgaven per jaar en een oplage van 25.000 stuks wordt de groep van potentiële kopers effectief benaderd. Bovendien ontvangen meer dan 40.000 mensen via de email de digitale editie. Maandelijks adverteert Qualis in het NRC Handelsblad met advertenties van geselecteerd aanbod en is al het aanbod te vinden op Qualis.nl.


Meer informatie?

Harjan Holtkamp

  06 - 39553049
  Leeuwarden
  harjan@makelaardijfriesland.nl

Tycho Reimers

  06 82752522
  Sneek
  tycho@makelaardijfriesland.nl

Jan Ypeij

  06 - 20701615
  Leeuwarden
  jan@makelaardijfriesland.nl

Neem contact op met een van bovenstaande makelaars of via één van de onderstaande keuzes.

Stel een vraag

*
*
*
*
*

Bel mij terug

*
*

Maak een afspraak

*
*
*
×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans