Makelaardij Friesland heeft het exclusieve Qualis label verkregen

Het Qualis-label is toegekend aan een ruim 50 makelaarskantoren in het gehele land, die gespecialiseerd zijn in het hogere en topsegment van de woningmarkt. Wij hebben dit verdiend door onze uitstekende reputatie en veelal leidende marktpositie. Door onze gezamenlijke en actieve Qualis-marketing benaderen wij actief de juiste doelgroep. De krachtenbundeling van deze gerenommeerde NVM makelaars biedt een maximaal verkooprendement!

Qualis, een label met klasse!

In de huidige markt vraagt de verkoop van een woning in het exclusieve segment een speciale en doordachte strategie. Het plaatsen op funda alleen is dan niet meer voldoende. Temeer omdat gebleken is dat het merendeel van het koperspubliek in dit segment van buiten de eigen regio komt. 

Uit een marktvergelijk op basis van het NVM-archief en het Kadaster blijkt dat Qualis met voorsprong marktleider is in het hogere segment van de woningmarkt. De combinatie van de plaatselijke/regionale expertise van de Qualis-makelaars en de landelijke marketing blijkt succesvol te zijn.

Middels het Qualis Magazine en het Qualis Gallery wordt ons aanbod kosteloos bij de latente doelgroep onder de aandacht gebracht. Door de gerichte verspreiding met 6 uitgaven per jaar en een oplage van 30.000 stuks wordt de groep van potentiële kopers effectief benaderd. Bovendien ontvangen meer dan 40.000 mensen via de email de digitale editie. Maandelijks adverteert Qualis in Het Financieele Dagblad met geselecteerd aanbod en is al het aanbod te vinden op Qualis.nl en de social media van Qualis op o.a. Facebook. 

Qualis magazine

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy