Buitenpost Voorstraat 41

Omschrijving

vraagprijs

€ 349.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 349.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte oppervlakte285 m²
Perceeloppervlakte666 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Op zichtlokatie en tevens hoeklokatie gelegen, riant woon-winkelpand met magazijn en garage. Het pand biedt momenteel een winkelruimte van ca. 285 m2 en 2 zelfstandige woningen. De indeling kan gewijzigd worden en biedt ook mogelijkheden voor bijv. praktijk of kantoor. Het geheel staat op een driesprong aan doorgaande weg en aan de rand van het dorpscentrum met enkele winkelstraten. Het dorp is goed bereikbaar over de provinciale weg en heeft een centrumfunktie voor deze regio. De gemeente Achtkarspelen heeft ca. 30.000 inwoners, veel voorzieningen en ligt te midden van Groningen-Leeuwarden-Drachten-Dokkum.

Indeling: winkel van ca. 285 m2 v.v. heaters met achterliggende magazijn welke over de eigen oprit goed bereikbaar is. Mogelijkheid om extra etalage of ramen aan de straatzijde te realiseren. Binnendoor is de woonruimte toegankelijk.
De 2 woningen hebben een eigen entree, waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde (via trapopgang). Tevens hebben de beide woningen een eigen woonkamer, keuken, santair en minimaal 3 slaapkamers. In de huidige opzet is het zeer geschikt voor dubbele bewoning. Uiteraard kan de indeling volledig naar eigen wens gewijzigd worden.

Bijzonderheden:
- Aantrekkelijke werk en woonlokatie.
- Goed onderhouden.
- Grotendeels geïsoleerd en v.v. isolatieglas.
- Verwarming middels gaskachels.
- Perceelsoppervlakte 666 m2.

Verkoop, bezichtigingen en overige informatie via ons kantoor te Drachten, telefoonnummer 0512 - 36 80 36, mail drachten@makelaardijfriesland.nl


Uw makelaar: Hielke Fonk
Hielke Fonk

Hielke Fonk RM/RT

Plan bezichtiging
voor: Voorstraat 41

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy