St.-annaparochie van Harenstraat 12

Omschrijving

vraagprijs

€ 319.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 319.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctieoverige
Bouwjaar1935
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Kantooroppervlakte165 m²
Perceeloppervlakte315 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Bent u op zoek naar een ruim woon-/kantoor-/winkelpand in het winkelhart van het levendige dorp St.-Anna Parochie? Dan is dit goed onderhouden object een passende optie voor u!

St.- Anna Parochie , is één van de grootste dorpen van de gemeente De Waadhoeke met plus minus 5000 inwoners. Naast een uitgebreid winkelbestand en een rijk verenigingsleven beschikt het dorp over scholen (basis en Campus), kinderopvang, sportfaciliteiten, zwembad en een gezondheidscentrum.
Het Noord-Friese dorp, met op 5 kilometer afstand de Waddenzee, heeft een goede verbinding met Leeuwarden en op de snelwegen A31 naar Amsterdam en A32 naar Zwolle. De historische(elf-)steden Franeker en Harlingen bevinden zich op een kwartier autorijden.

In het centrum van St.- Anna Parochie staat dit uit 1935 daterend ruime woon-/winkel-/kantoorpand met veel mogelijkheden voor detailhandel of administratieve dienstverlening.

Indeling.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de winkel-/kantoorruimte met de ingang in het midden van de 7 meter brede pui.
Aan de linker kant van deze diepe ruimte bevinden zich 2 kantoor/vergaderruimtes. Aan de rechterzijde is de meterkast, de ingang naar de kelder (stahoogte)en een voormalige kluisruimte waarin tevens de CV combi ketel van het merk Intergas (2010) hangt.
Ook aan de rechterzijde ongeveer in het midden van de begane grond is de toiletruimte met wandcloset en fontein gesitueerd. Het plafond van de winkel-/kantoorruimte bestaat uit een verlaagd systeemplafond met lichtarmaturen.

In het achterste gedeelte van de begane grondruimte is een pantry met bergruimte cq. kantine. Via de buitendeur bereikt u de op het zuiden gerichte binnenplaats cq. omheinde tuin (privacy) waarin aanwezig een tuinhuis.

Verdiepingen
De woonruimte is gelegen op verdieping 1 en 2. Via de aan de zijkant gelegen mandelige steeg bereikt u de ingang van de boven gelegen woning via de trap. In de hal treft u de toiletruimte aan alsmede inbouwkasten en de trap naar
verdieping 2.
De grote woonkamer is voorzien van veel (glas-in-lood-)ramen hetgeen voor veel licht zorgt. In het achterste gedeelte van de woonkamer is de open keuken direct naast de eethoek.
Vanuit de keuken kan men naar het op het zonnige zuiden gelegen dakterras.
Op de 2e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers waarvan er 2 zijn voorzien van een modern tuimelraam. De achter gelegen slaapkamer heeft een kunststofkozijn. De badkamer beschikt over een bad met douche een wastafel en een witgoedaansluiting.
Verder is nog sprake van een zolder/bergruimte.
Het woongedeelte wordt verwarmd door een CV -installatie.

Bijzonderheden.

- Het Noord Friese en levendige dorp St.- Anna Parochie beschikt over veel voorzieningen
- St.- Anna Parochie kent goede aansluitingen op het wegennet in Friesland
- Het pand staat in het kloppend winkelhart van het dorp en is goed onderhouden
- De winkel-/kantoorruimte is uitermate geschikt voor detailhandel en/of financiële cq. adviserende dienstverlening
- Woonruimte beslaat 2 verdiepingen waarbij 3 ruime slaapkamers aanwezig zijn en heeft eigen ingang
- Pand is van 1935 en heeft karakteristieke stijlelementen waaronder glas in lood en balkenplafonds
- Dakterras en een besloten binnentuin op het zonnige zuiden.
- Aanvaarding in overleg.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland