Stiens Langebuorren 3

Omschrijving

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Bouwjaar1900
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte oppervlakte184 m²
Perceeloppervlakte220 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Stiens is een dorp gelegen aan de noordkant van Leeuwarden. Het heeft een gezellig winkelcentrum met een actieve winkeliersvereniging. Het winkelcentrum ligt in de dorpskern en kent winkels van diverse aard direct aan het centraal gelegen (gratis-) parkeerterrein.
Stiens heeft een uitstekende verkeersontsluiting en heeft een tweetal bushaltes aan de Langebuorren, de centrale straat waar dit uitstekend onderhouden ruime winkelpand aan gelegen is.
Het pand leent zich uitstekend voor diverse soorten detailhandel zoals kleding, schoenen, elektronica, reisbureau e.d.

Het pand is in 2005 gerenoveerd en heeft zowel van binnen als buiten een moderne uitstraling. Binnen is gewerkt met goede kwaliteit materialen. De begane grond van het pand heeft onder andere winkelbestemming en de verdieping woonbestemming. De verdiepingsvloer kan geheel naar eigen inzicht getransformeerd worden in een appartement/woning waarbij achter ruimte is voor een groot (zonnig) dakterras.
Naast het pand bevindt zich een steeg die bereikbaar is vanaf de voorkant van het pand en als vlucht-/nooduitgang vanuit het winkelgedeelte.

Indeling.

Begane grond:
Via de centrale entree wordt de winkelruimte bereikt. Het plafond bestaat uit systeemdelen met led-lampen. Boven de entree is een hete-luchtvoorziening. Luchtbehandeling is aanwezig. De etalages zijn vanuit de binnenkant voorzien van authentieke elementen uit een oude boerderij hetgeen voor een smaakvolle uitstraling zorgt. Achter de balie bevinden zich aan weerszijden twee deuren, waarachter een bergingskast is en de hal met trap naar de verdieping. Ook de nooddeur naar de steeg is hier aanwezig. achterin zijn een drietal paskamers, een kantoorruimte en een ruimte met keuken/ opslag en toiletruimte met wandcloset en fontein.

Verdieping:
Via de eerder genoemde trap in het halletje bereikt men de verdiepingsvloer. Dit is een grote ruimte met een dak dat twee verschillende hoogtes kent. De CV combiketel is van het merk Nefit uit 2005 . Twee forse van dubbele beglazing voorziene tuimelramen zorgen voor lichtinval.
In de ruimte kan geheel naar eigen inzicht een appartement voor permanente bewoning gebouwd worden met de mogelijkheid van een groot dakterras.

Kopen:
De vraagprijs bedraagt € 339.000,-- k.k.
Exclusief inventaris.

Huren:
huurprijs: op aanvraag
Waarborgsom: 3 maanden huur
Vooruitbetaling.
Huurcontract volgens ROZ model en duur 5+5.

Aanvaarding in overleg.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland