Leeuwarden Lange Marktstraat 1

Omschrijving

prijs

Prijs op aanvraag

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
PrijsPrijs op aanvraag
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte
Bouwjaar2020
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
Oppervlakten
Kantooroppervlakte30 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Wij dragen zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maakt.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De kantoren zijn gevestigd in het voormalige Aegon-gebouw. Recentelijk getransformeerd tot Markt 058, een waar business center met een uitnodigend design welke de werkcultuur versterkt en nieuw talent aantrekt. Gunstig gelegen tussen het bruisende centrum aan het centraal station. Een absolute A-locatie met uitzicht op de veel bezochte Love-fontein, welke onderdeel is van de 11fountains. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en 5 minuten verwijderd van de N31. Tevens op loopafstand van een eigen overdekte parkeergarage.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Wij maken uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area's en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze hostesses bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services.

HORECA
Wij zijn een partnership aangegaan met lokale horeca helden. Het restaurant is markant ontworpen en heeft prachtige eyecatchers. Deze open ruimte vol groene planten loopt vloeiend door in een ruime binnentuin. Een typische plek waar u iedere keer weer graag voor terugkomt. Hier is altijd plek voor zakelijke gasten en toevallige passanten.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 30m2 tot een volledige verdieping van ruim 1000m2. Huurprijs op aanvraag. De huurprijzen zijn all-in, betekende inclusief wekelijkse schoonmaak, G/W/E, telefonie, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Bent u geïnteresseerd?
Laat het ons weten via telefoonnummer 058-2449100 of info@makelaardijfriesland.nl.

VOORZIENINGEN
All-in;
- 24/7 toegang;
- Wekelijkse schoonmaak;
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten.

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren in parkeergarage;
- Gedeelde laadstations;
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Lange Marktstraat 1

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy